top of page

tirs. 29. jun.

|

Ebeltoft

For-premiere

Som afslutning på arbejdsopholdet inviterer vi til forpremiere på Landdistriktsturnéen "Land to See".

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
For-premiere
For-premiere

Tid og sted

29. jun. 2021, 20.00

Ebeltoft, Maltvej 8, 8400 Ebeltoft, Danmark

Om eventet

Land To See.

Som en musikalsk og kropslig kommentar til landdistrikterne, der i disse år lænses for visioner og muligheder, opsøger tre kvindelige kunstnere nye, fjerne egne. Ensemblet fortolker den lokale frustration i et intimt eksperimenterende værk skabt omkring improvisation og udfordret af en pandemi

I fjordblå kostumer med kig til danserens mindste bevægelser, og en scenografi bestående af batteridrevne LED-lamper samt de smukke klassiske instrumenter, drages publikum ind i en fælles frigørelsesproces, der skaber en stærk og umiddelbar oplevelse, som kickstarter tanker og følelser. Land To See turnéen repræsenterer en sprit ny måde at få kulturen ud på. En måde der skaber nærvær og tilstedeværelse på en helt unik facon, og hvor den nøje udvalgte location kommer til at optræde som ensemblets fjerde medspiller.

Undervejs søger fløjtenist Johanne, cellist Emily og danser Antonia ind i en fælles fascination af de unikke muligheder landdistrikterne har at byde på. Livets overgangsfaser. Forbindelsen til sine rødder. At være udfordret i at opnå det, du brænder for. Alle behandles de i en stringent og vidt åben opførelse midt i det den fysiske virkelighed, følelserne opstår i.

- Priser -

Voksne over 25. år: 90 kr

Unge u. 25 år: 60kr

Børn under 13 er gratis. 

Køb dine billetter HER

Del dette event

bottom of page