top of page

fre. 08. okt.

|

Neslandsvatn

Forestilling

En fragmenteret reflektion over tryghed, kaos og stilstand. “Gennem musikken og dansen kommer frustrationen til udtryk som en frigørelsesproces, der får dig til at tænke og føle anerledes” Thea Egestrand, Vink

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Forestilling
Forestilling

Tid og sted

08. okt. 2021, 20.00

Neslandsvatn, Neslandsvatn, Norge

Om eventet

Køb billetter her:  KLIK

Cello, fløjte og dans i plastiske eksperimenter !

En fragmenteret reflektion over tryghed, kaos og stilstand. Ensemblet fortolker eksistentielle grundfølelser i et intimt værk, skabt omkring improvisation og formet af en pandemi.

På scenen står 4 sorte kasser og en gammel Kasettebåndafspiller.

I løbet af forestillingens 40 min. inviteres publikum ind i fire forskellige grundstemninger indledt af en speak fra kasettebåndafspilleren:

Stop! // Distance. // Way too close Where should i go // I can’t just sit still... or can I Where am I // At least i’m going somewhere

Den første, “Safeplace”, repræsenterer følelsen af tryghed, velbehag og det forudsigelige. Fløjte, Johanne Buus, og Cello, Emily Wittbrodt, smyger sig om hinanden i poetiske klange og melodiske linjer og byder op til blide bevægelser.

I den anden, “In Between”, er en afventende stemning af uvished og spændt uforudsigelighed. De tre performere afventer øjeblikkets impulser og zapper rundt mellem idéer og udtryk, afbryder hinanden og ingen ved hvor vi skal hen eller hvad vi kan forvente os af rejsen.

“Overflow” domineres af scenografiens kasser og båndafspiller. Dirigeret af kasettebåndafspillerens mekaniske klik, organiseres de sorte kasser rundt i lokalet, spredes ud, bygges op og ned igen. Et febrilsk forsøg på at holde orden i et evigt kaos.

Den fjerde grundstemning, “Exposure”, stiller skarpt på detaljen. Midt på scenen, udstillet, blottet og helt alene sidder Antonia Stäcker og begynder at lege med spotlyset. I en hånddans genforenes ensemblet og finder i fællesskab tilbage til trygheden.

Gennem transparante felter i de havblå kostumer får publikum et kig ind til performernes nøgne hud. Denne umiddelbare sårbarhed sættes i kontrast til scenografiens hårde kanter og brydes af de smukke klassiske instrumenter.

Scenografien er minimalistisk designet så forestillingen kan spille uden strømadgang og kan tilpasses forskelligartede rum. 

Forestillingen er tidligere blevet spillet på et Fyrtårn, en Cirkelscene, et slagteri og en gammel Maltfabrik.

Koncept og iscenesættelse: Mellem Rum

Performere: Antonia Stäcker, Dans  Johanne Buus Andersen, Fløjte  Emily Wittbrodt, Cello

Scenografi: Johanne Buus Andersen  Kostumer: Julie Hendel Instruktør konsulent: Isabelle Reynaud

Produktion: Johanne Buus Andersen

Produktionsplatform: AUT  Værksted: XYZ Studios

Fotos: Anna Frida Sorgalla  Video: Klavs Kehlet

Land To See er gjort mulig med støtte fra: Aarhus Kommune  Syddjurs Kommune  Færch Fonden 

SNYK Den Jyske Kunstfond Kulturelt Samråd Lemvig Orkester Efterskolen Holstebro

Yderligere information: www.mellem-rum.com

For spørgsmål kontakt: Johanne Buus Andersen tlf.: 24829296 mail: johannebuus@gmail.com

Del dette event

bottom of page