top of page

ons. 30. jun.

|

Holstebro

PREMIERE

Turnéens officielle premiere vil finde sted i den nybyggede Black Circle Stage, Holstebro.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
PREMIERE
PREMIERE

Tid og sted

30. jun. 2021, 19.00

Holstebro, Særkærparken 144, 7500 Holstebro, Danmark

Om eventet

Land To See Som en musikalsk og kropslig opbakning til landdistrikterne, der i disse år udfordredes på visioner og muligheder, opsøger tre kvindelige kunstnere nye, fjerne egne. Ensemblet fortolker den lokale frustration og områdernes særegne kvaliteter i et intimt eksperimenterende værk skabt omkring improvisation og udfordret af en pandemi.

Land To See repræsenterer en ny måde at få kulturen ud på med en turné, hvor storbyens scener konsekvent er udskiftet med landdistrikterne. Det skaber nærvær og tilstedeværelse og de nøje udvalgte locations kommer til at optræde som ensemblets fjerde medspiller. Hver performance får en unik karakter af netop den location, den opføres på og i samspil med.

I fjordblå kostumer med kig til danserens mindste bevægelser, og en scenografi bestående af batteridrevne LED-lamper samt de smukke klassiske instrumenter, drages publikum ind i en fælles frigørelsesproces, der skaber en stærk og umiddelbar oplevelse, som kickstarter tanker og følelser.

Undervejs søger fløjtenist Johanne, cellist Emily og danser Antonia ind i en fælles fascination af de unikke muligheder landdistrikterne har at byde på. Livets overgangsfaser. Forbindelsen til sine rødder. At være udfordret i at opnå det, du brænder for. Alle behandles de i en stringent og vidt åben opførelse midt i det den fysiske virkelighed, følelserne opstår i.

- Priser -

pr. sæde 80kr

Billetter købes HER

Del dette event

bottom of page